Skip navigation

A ventilation structure was required for an underground electricity substation below a public space near St.Paul’s Cathedral, London. The client approached Heatherwick Studio, unhappy with the way in which an existing proposal, for a single large vent, relegated the surrounding space to a corridor.  Design by Thomas Heatherwick.

img_vents_1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: